Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe

Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe

Chcesz dowiedzieć się, jak wykorzystać potencjał rynku spożywczego w Singapurze? Poznać perspektywy i charakter współpracy z lokalnymi partnerami? Weź udział w webinarium PAIH 8 czerwca o godz. 10.00!

Webinarium pt. „Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe” odbędzie się 8 czerwca o godz. 10.00 czasu polskiego (CET). Eksperci biura PAIH w Singapurze oraz przedstawiciele Singapore Food Agency wyjaśnią:

  • z jakich możliwości i szans mogą skorzystać polscy producenci,
  • jakie są warunki wejścia na rynek, bariery i sposoby ich pokonywania,
  • które z podsektorów branży spożywczej można uznać za najbardziej perspektywiczne dla polskich eksporterów,
  • jak wygląda współpraca z lokalnymi partnerami.

Webinarium będzie prowadzone w języku angielskim.

Udział jest bezpłatny i możliwy po uprzedniej rejestracji

Informacja pochodzi ze strony internetowej Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu

Nawigacja

Na skróty

Mapa strony

Skip to content