01 cze 2020
Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe
Chcesz dowiedzieć się, jak wykorzystać potencjał rynku spożywczego w Singapurze? Poznać perspektywy i charakter współpracy z lokalnymi partnerami? Weź udział w webinarium PAIH 8 czerwca o godz. 10.00!
Webinarium pt. „Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe” odbędzie się 8 czerwca o godz. 10.00 czasu polskiego (CET). Eksperci biura PAIH w Singapurze oraz przedstawiciele Singapore Food Agency wyjaśnią:
- z jakich możliwości i szans mogą skorzystać polscy producenci,
- jakie są warunki wejścia na rynek, bariery i sposoby ich pokonywania,
- które z podsektorów branży spożywczej można uznać za najbardziej perspektywiczne dla polskich eksporterów,
- jak wygląda współpraca z lokalnymi partnerami.
Webinarium będzie prowadzone w języku angielskim.
Udział jest bezpłatny i możliwy po uprzedniej rejestracji
Informacja pochodzi ze strony internetowej Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu