Sektor spożywczy na Półwyspie Iberyjskim w dobie pandemii COVID-19. Ryzyka i szanse dla polskich przedsiębiorców

Sektor spożywczy na Półwyspie Iberyjskim w dobie pandemii COVID-19. Ryzyka i szanse dla polskich przedsiębiorców

Działasz w branży rolno-spożywczej? Chcesz wiedzieć, co musisz zrobić, żeby Twój produkt trafił na hiszpańskie i portugalskie półki? Weź udział w webinarium Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu.

Webinarium pt. „Sektor spożywczy na Półwyspie Iberyjskim w dobie pandemii COVID-19. Ryzyka i szanse dla polskich przedsiębiorców” odbędzie się 27 maja o godz. 11.00 czasu polskiego (CET).

Kierownicy z Zagranicznych Biur Handlowych w Hiszpanii oraz Portugalii i zaproszeni przez nich eksperci:

  • opowiedzą o specyfice sektora spożywczego na Półwyspie Iberyjskim,
  • wskażą po jakie produkty najchętniej sięgają konsumenci i jaką popularnością cieszą się polskie marki,
  • omówią perspektywy współpracy z sieciami handlowymi w dobie pandemii koronawirusa COVID-19,
  • a przede wszystkim przedstawią cały proces zakupowy jaki firma musi przejść zanim jej produkt trafi na hiszpańskie i portugalskie półki.

Webinarium będzie prowadzone w języku polskim.

Udział jest bezpłatny i możliwy po uprzedniej rejestracji pod linkiem

Informacja pochodzi ze strony internetowej Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu

Na skróty

Mapa strony

Skip to content